• Αναζήτηση

Τέμπη – Μητέρα 20χρονης φοιτήτριας: «Είμαι τυχερή που ήταν στη ζωή μου γι` αυτά τα χρόνια»

Συγκινεί και συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Μαρίας – Θωμαής, η οποία έχασε την κόρη της στην τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη, δηλώνοντας ότι «είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια».

Μιλώντας στην εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα της 20χρονης προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Είναι μία από τις πολλές, δυστυχώς, μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία στα Τέμπη… Η Μαρία – Θωμαή είχε παρατείνει την εκδρομή της και επιβιβάστηκε στο μοιραίο Intercity 62 που συγκρούστηκε με το επιβατικό τρένο.

«Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Και ότι είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια. Ήταν ειδικής αγωγής σχολή ναι. Είχε πρώτη Απριλίου γενέθλια. Γινόταν 20. Σε έναν μήνα» δήλωσε δακρυσμένη η μητέρα της 20χρονης.

Η Μαρία – Θωμαή γυρνούσε στη Θεσσαλονίκη, καθώς έμενε στο Πανόραμα. Επέστρεφε με μια φίλη της από εκδρομή στην Αθήνα και η μητέρα της μίλησε μαζί της για τελευταία φορά στις 21:00 της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, περίπου 2 ώρες πριν την τραγωδία.

«Είχε πάει εκδρομή στην Αθήνα, έχουν κάποιους φίλους και θα πήγαιναν ένα διήμερο στην Πάτρα. Ήταν να γυρίσουν Δευτέρα, τελικά είπαν να γυρίσουν Τρίτη πρωί και το Τρίτη πρωί, έγινε Τρίτη βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στις 12.30, γιατί είχα μιλήσει 9 η ώρα, γιατί με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έχουν καθυστέρηση και θα αργήσουν λίγο να έρθουν και θα έρθουν γύρω στις 12.

Και μιλάω μαζί της δωδεκάμισι και δεν το σηκώνει, αλλά επειδή συχνά έπεφτε και η μπαταρία της, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο έγινε. Στις 4.00 άρχισα να ψάχνω, να προσπαθώ να επικοινωνήσω με νοσοκομεία και με τα σχετικά. Ήταν ή στο πρώτο βαγόνι ή στο κυλικείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Ροή Ειδήσεων