• Αναζήτηση

Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο σου για το χαρακτήρα σου;

Εάν νομίζετε ότι ένα όνομα δεν είναι τίποτε άλλο παρά λέξεις, θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε. Τα ονόματα μας έχουν ενέργεια και μια ιδιαίτερη δόνηση. Μπορείτε να δείτε το όνομά σας, σαν ένα ενεργειακό πεδίο που μεταφέρει την οικογενειακή σας κληρονομιά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, τη δύναμή σας για πνευματική εξέλιξη, το πεπρωμένο σας και την ψυχική σας δόνηση.

Το όνομα που σας δόθηκε δίνει πληροφορίες για τα έμφυτα, δυνατά και αδύνατα σημεία σας. Αν δούμε το όνομα σας αριθμολογικά, μπορούμε να εξετάσουμε τη μορφή και το βαθμό που σας ταιριάζει. Αυτό είναι τόσο σημαντικό, όσο το να κάνουμε σχέση με το σωστό άτομο ή να μας εφαρμόζει σωστά ένα ζευγάρι παπούτσια.

Κάθε μέρος ενός ονόματος, δίνει διαφορετικές πληροφορίες:

✔ Το μικρό ή βαφτιστικό όνομα δείχνει τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες.

✔ Το μεσαίο ή δεύτερο όνομα δείχνει τη συναισθηματική σας πλευρά.

✔ Το επώνυμο δείχνει την πνευματική σας φύση.

Εάν δεν έχετε μεσαίο ή δεύτερο όνομα, το επώνυμο μεταφέρει τη συνδυασμένη συναισθηματική και πνευματική σας φύση. Αν έχετε δύο ή περισσότερα επώνυμα, ενώστε τα όλα μαζί. Το βασικό είναι, να εξετάσετε κάθε όνομα χωριστά, για να βρείτε τη δική του ιδιαίτερη ενέργεια.

Ας δούμε παρακάτω τι μας δείχνει κάθε όνομα με τη βοήθεια της Αριθμολογίας:

Για να υπολογίσετε την αριθμολογική δόνηση του ονοματεπώνυμου σας, μετατρέπετε κάθε γράμμα του αλφαβήτου στην αντίστοιχη αριθμητική του αξία. Το Α είναι το 1, το Β το 2 και ούτω κάθε εξής. Κατόπιν προσθέτετε όλους τους αριθμούς μέχρι να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός. Αυτός ο Αριθμός ονομάζετε Αριθμός Πεπρωμένου ή Ονομαστικός Αριθμός (μιλάμε για το πλήρες ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας, ακόμα και αν δεν σας αρέσει ή δεν το χρησιμοποιείτε ποτέ).

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων