• Αναζήτηση

Τι θέλει ένα αγόρι για να σε θεωρήσει «κορίτσι για σχέση»

Μπορεί να έχεις ήδη ανακαλύψει τον τρόπο για να τον κάνεις να σε προσέξει, να πιάσει κουβέντα μαζί σου ή ακόμα και να σε ποθήσει. Τι είναι όμως αυτό που θα τον κάνει να θέλει να δεσμευτεί σε μια «κανονική» σχέση με σένα; Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με τα αγόρια, καθιστούν μια κοπέλα «κορίτσι για σχέση».

Να τον στηρίζεις

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδανική σχέση δημιουργείται από δύο άτομα που υποστηρίζουν το ένα το άλλο και το βοηθούν να βελτιώνεται συνεχώς. Εάν είσαι εκείνο το κορίτσι που μπορεί να κινητοποιήσει ένα αγόρι να κάνει αξιόλογα πράγματα, να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και να τον στηρίζει μέχρι να τα καταφέρει, τότε έχεις βρει το κλειδί όχι μόνο για να κάνεις σχέση αλλά για να κάνεις μια καλή σχέση!

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

Να είσαι ο εαυτός σου

Τα παιχνιδάκια μπορεί να είναι ευχάριστα την εποχή του φλερτ, αλλά δεν προϊδεάζουν για μια σωστή σχέση. Όμως πρόσεξε: δεν εννοούμε να περιμένεις μερικές ώρες πριν απαντήσεις στο μήνυμά του (παρόλο που το έχεις δει από την πρώτη στιγμή που το έστειλε) αλλά να μην είσαι ειλικρινής με τον ευατό σου και τον άλλο, να προσποιείσαι κάτι δεν είσαι και προσπαθείς να τον μπερδέψεις. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων