• Αναζήτηση

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΔΑΡΑΣ διοργάνωσε με επιτυχία το δρώμενο ” το λιώσιμο του παστού” στον Δάρα Μεσσήνης

Οι γυναίκες του συλλόγου εκτός από το παστό, πρόσφεραν παραδοσιακές πέτουλες, μακαρόνια με μυζήθρα, διάφορες πίτες, σαλάτες, γαλόπιτα και καρυδόπιτα.
Στην εκδήλωση του συλλόγου παρευρέθηκαν: ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος με την σύζυγό του, οι αντιδήμαρχοι δήμου Μεσσήνης, Δημητρης Γαλιατσος , Λεωνίδας Χριστοφιλόπουλος και Βασίλειος Γεωργακλής, η πρόεδρος Εστίας Πολιτισμού Μικρασιατών και Ποντίων Μεσσηνίας Φωτεινή Κοτσογλανίδη, ο διευθυντής ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ Καλαμάτας Χαράλαμπος Κοτσογλανίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Απανταχού Λαδαίων “Ολυμπιονίκης Λαδάς”  Αθηνά Μασουρίδου και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δάρας Σταύρος Βέλμαχος με τους δύο συμβούλους Δήμητρα Πολίτη και Κώστα Κορμπή.
Ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Μεσσήνης για την κατασκευή της νέας και ασφαλής κεραμοσκεπής το 2025 στο στέγαστρο που βρίσκεται στο πρώην δημοτικό σχολείο στον Δάρα
Τα φαγητα, το κρασί και τα γλυκίσματα ήταν δωρεαν.
Την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης την πρόσφερε ο δήμος Μεσσήνης.

Ροή Ειδήσεων