• Αναζήτηση

Το Φακελάκι: Το μοναδικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μια από τις μεγαλύτερες παράγωγες της περιφερειακής τηλεόρασης στο Mesogeiostv

Το μοναδικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μια από τις μεγαλύτερες παράγωγες της περιφερειακής τηλεόρασης, επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες σας για 3ή συνεχόμενη χρονιά.

  

Ο Αλέξανδρος Κουκουζέλης μαζί με την Κατερίνα, την Εύη, τον Γιάννη και το νέο μέλος Δημήτρη, σας περιμένουν στην παρέα τους.

Στην περιοχή της Πελοποννήσου, η εκπομπή θα προβάλετε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mesogeiostv (κάθε Κυριακή στις 20.00 & σε επανάληψη κάθε Σάββατο 22.00) και σε όλη την Ελλάδα, από 11 δυνατά περιφερειακά κανάλια.

Το μοναδικό αυτό παιχνίδι γνώσεων, που γυρίζετε στην πόλη μας, κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών όλης  της Ελλάδας. Έτσι πια με την καλύτερη διάθεση, ανανεωμένο σκηνικό, επιστρέφει, κάθε Κυριακή με νέο επεισόδιο και κάθε Σάββατο σε  επανάληψη.

Μοιράζοντας πάντα μέχρι 450 ευρώ μετρητά πλούσια δώρα και φυσικά γνώσεις,  κέφι και ψυχαγωγία.

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της εκπομπής και φυσικά εξασφαλίσαμε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα λίγο πριν την πρεμιέρα.

Ροή Ειδήσεων