• Αναζήτηση

To μυθικό σημείωμα οδηγού σε αστυνομικό – Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο (video)

Οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό της παράνομα και προσπάθησε να αποφύγει το πρόστιμο με έναν ευρηματικό τρόπο. Η οδηγός τελικά τα κατάφερε και έγινε η μέθοδος που ακολούθησε έγινε viral!

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μια -κατά τα φαινόμενα- γυναίκα οδηγός, η οποία στάθμευσε παράνομα, μπαίνοντας παρόλα αυτά στον κόπο να δικαιολογήσει την πράξη της, αφήνοντας ένα σημείωμα με… επιχειρήματα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε περίπτωση που την έγραφαν για την παράνομη στάθμευση.

Η στιχομυθία οδηγού και αστυνομικού σε ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ

Με το σημείωμά της, η οδηγός υπογράμμιζε το επείγον της κατάστασης αλλά και ότι η παράβαση του νόμου θα ήταν σύντομη, διεκδικώντας με δύο πρόχειρα σχεδιασμένες καρδιές την εύνοια και την κατανόηση του αστυνομικού.

«Είναι επείγον κύριε αστυνόμε. Επιστρέφω!» έγραψε στο σημείωμα σχεδιάζοντας και μια καρδιά στο πλάι.

Για καλή της τύχη, ο αστυνομικός που έτυχε να εντοπίσει το παράνομα σταθμευμένο όχημα φάνηκε να δείχνει κατανόηση για την παράβαση της οδηγού απαντώντας μάλιστα στο σημείωμα με εξίσου χιουμοριστική διάθεση.

«Εξαρτάται σε πόση ώρα!! Στις 6 σχολάω!!!» απάντησε από κάτω υπογράφοντας ως «ο αστυνόμος» και προσθέτοντας επίσης μία καρδιά από δίπλα.

Μάλιστα, ο αστυνομικός δεν δίστασε να καταγράψει σε βίντεο το όλο περιστατικό και να το μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του στα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ήταν μάλλον η πρώτη φορά που αντίκρισε κάτι τέτοιο και του προξένησε εντύπωση.

Η παράβαση δεν βεβαιώθηκε, το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε, και η Ελληνική Αστυνομία έδειξε ότι διαθέτει ανθρώπινο πρόσωπο. Αρκεί βέβαια και η συγκεκριμένη παραβάτης να πήρε το… μήνυμα ότι οι δρόμοι βρίσκονται υπό επιτήρηση της Τροχαία και πως η παράνομη στάθμευση στις περισσότερες των περιπτώσεων τιμωρείται, ανεξαρτήτως σημειωμάτων στο παρμπρίζ.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Ροή Ειδήσεων