• Αναζήτηση

Το ποδήλατο-διάδρομος!(εικόνα & βίντεο)

Για εκείνους που το βρίσκουν cool και trendy να μετακινούνται μα ποδήλατο, αλλά βαριούνται να κάνουν πετάλι, υπάρχει αυτό το μοναδικό ποδήλατο- διάδρομος που θα ανεβάσει τις μετακινήσεις τους σε άλλο επίπεδο.

Το εικονιζόμενο Lopifit, με την υπογραφή του Ολλανδού designer Bruin Bergmeester, είναι ένα υβρίδιο σκούτερ, ηλεκτρικού ποδηλάτου και διαδρόμου γυμναστικής.

Η ιδέα γεννήθηκε στον Bergmeester ενώ έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο και αναζητούσε τρόπους να μεταφέρει τη δραστηριότητά του αυτή εκτός γυμναστηρίου. Έτσι σκέφτηκε τον διάδρομο πάνω σε ρόδες.

Το πρότζεκτ γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ολλανδία και τώρα η εταιρεία, με έδρα στην Ουτρέχτη, διανέμει τα ποδήλατά της σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΕ, το Μεξικό και η Καραϊβική.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα εν λόγω «ποδήλατα» μπορούν να διανύσουν περίπου από 50 έως 80 χιλιόμετρα με μία φόρτιση ενώ είναι εξοπλισμένα με ταχύτητες που επιτρέπουν στον χρήστη να κινηθεί χαλαρά «σαν μια βόλτα στο πάρκο» ή να κάνει πιο έντονο περπάτημα.

Ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του χρήστη αλλά και το έδαφος στο οποίο κινείται, το Lopifit μπορεί να πιάσει ταχύτητα από 6 έως 27 χιλιόμετρα την ώρα.

Το κόστος του ποδηλάτου, σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι περίπου 2.500 δολάρια και η εταιρεία αγωνίζεται για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

ofkasja5ofkasja4

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων