• Αναζήτηση

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης για το καλοκαίρι του 2020 θα ανεβάσει την παράσταση “Σαν Ελληνική Ταινια”

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης (Θ.Ε.Μ.) για το καλοκαίρι του 2020 θα ανεβάσει την παράσταση “Σαν Ελληνική Ταινια” ένα είδος επιθεώρησης με ένα ποτ πουρί από κομμάτια του Ελληνικού Κινηματογράφου συνδεδεμένα και σκηνοθετημένα από την κα Όλγα Αλεξανδροπούλου. Τις χορογραφίες της παράστασης εχει επιμεληθεί η κα Ιωάννα Κωνσταντακοπούλου (σχολή KINISIS Texnis). Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στο θεατρόκηπο του Φιλοσοφικού Κέντρου στο χώρο του ΘΕΜ στο πίσω μέρος του κυρίως κτιρίου.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι (αλφαβιτικά) : Αργυροπούλου Ευαγγελία, Βασιλαδιώτη Μαριάντζελα, Βλαχοδημητρόπουλος Ιωάννης, Γιαννέτσου Τασία, Δρακοπούλου Αλέκα, Ελευθερίου Μαίρη, Ιντζέμπελη Αγγελική, Καίσαρης Πάρις, Καραμπέτσος Παναγιώτης, Κοκκίνη Γιούλα, Κωνσταντοπούλου Χριστίνα, Μπλάνας Γιώργος, Μπουκάρα Δήμητρα, Πανταζοπούλου Έλενα, Παπανικολάου Πέτρος, Παρθένιος Ηλίας, Πλίου Βάνα, Σκιαδά Τζοάννα, Σταθόπουλος Αθανάσιος,Τσακοπούλου Αθηνά, Χαρλέπα Κωνσταντίνα.

Η πρεμιέρα είναι Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 ώρα 21:30 και θα παίζεται Σάββατο 22 έως και την Δευτέρα 24 Αυγούστου την ίδια ώρα. Η είσοδος είναι 5€.

Ακολουθώντας τις οδηγίες για ασφαλή θέαση σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας περί προστασίας από τον υιό COVID-19, θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτική προπώληση-κρατήση στα τηλ. : 6948290907, 6937316150. Παραλαβή εισητηρίων κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης από το κομμωτήριο Σάκης Σταθόπουλος και το κατάστημα της Κωνσταντίνας Χαρλέπα.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε!!!

Ροή Ειδήσεων