• Αναζήτηση

Το ξέσπασμα του Χατζηπαναγιώτη για τους αντιεμβολιαστές -Καρφώνει την Μαρία Σολωμού

Θέση απέναντι από τους αρνητές του εμβολίου και τους συνωμοσιολόγους παίρνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός, μέσα από ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, υπογραμμίζει την σπουδαιότητα του εμβολίου και επικρίνει διάσημους και μη που εκφράζουν απόψεις κατά του εμβολίου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μάλιστα, αφήνει αιχμές για την Μαρία Σολωμού η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο».

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!».

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός