• Αναζήτηση

Τρίπολη: Επίσκεψη εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πλατεία Αγίου Βασιλείου – Μέχρι τον Ιούνιο η ολοκλήρωση της (video)

Την πλατεία του Αγίου Βασιλείου, ένα έργο που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια επισκέφτηκαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης βρέθηκε στην πλατεία, για να τους καλωσορίσει και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων.

Όπως μας πληροφόρησε μιλώντας στην κάμερα του Mesogeiostv τα έργα κυλούν ομαλά παρά τις δυσκολίες που είχαν προκύψει τόσο από τις τιμές των υλικών – το κόστος των μαρμάρων είχε διπλασιαστεί- όσο και με τις έρευνες που διεξήγαγε η αρχαιολογική υπηρεσία.

 

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών ο κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι « ευελπιστούμε ότι κάπου εκεί τον Ιούνιο ή λίγο πιο μετά θα έχει τελειώσει».

Από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργασίες από την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ στα πεζοδρόμια γύρω από την πλατεία, αφού έχει γίνει αυτή τηνν στιγμή το απαραίτητο σκάψιμο.

Ο δήμαρχος ζητά για μια άλλη φορά συγνώμη στους επαγγελματίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των εργασιών, το έργο όμως αυτό από την άλλη όπως παρατηρεί να δώσει μια διαφορετική εικόνα στην πόλη μας και θα αναβαθμίσει και τις δικές τους επιχείρησεις.

Κλείνοντας, όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη ο δήμαρχος πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λόγω  της ανάπλασης αλλά οι εργασίες του φυσικού αερίου – που γίνονται από μια ιδιωτική εταιρεία και αποτελούν ένα έργο υποδομής για την πόλη μας – δημιουργούν μια μικρή ενόχληση.

«Σήμερα ο πιο εύκολος τρόπος για να διασχίσεις την πόλη είναι μέσα από το κέντρο»

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων