• Αναζήτηση

Τρίπολη: Πυκνώνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπτη (video)

Ξεχειλίζει η οργή στην κινητοποίηση της Τρίπολης για τους νεκρούς επιβάτες της φρικτής τραγωδίας των Τεμπών, με τους διαδηλωτές να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

Με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού την Τετάρτη 8 Μαρτίου οι διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους με αίτημα «το έγκλημα των Τεμπών να μη μείνει ατιμώρητο».

Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα, σύλλογοι και ομάδες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Τρίπολης κρατώντας μαύρα μπαλόνια και πανό δίνοντας δυναμικό παρών στη μεγάλη κινητοποίηση με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπτη και τον θάνατο τόσων αθώων, νέων ανθρώπων.

Οι συγκεντρωμένοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, αλλά και για τον νεκρό εργαζόμενοι που έχασε τη ζωή του εργαζόμενος στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Οι μαθητές και οι φοιτητές ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν. «Για τα παιδιά στα Τέμπη… Για τις οικογένειές τους… Και για εμάς..», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής. «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφτεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή».

Μετά τις ομιλίες μαθητών, φοιτητών και της ΕΛΜΕ, οι συγκεντρωμένοι με πορεία κατευθύνθηκαν προς τον ΟΣΕ Τρίπολης.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων