• Αναζήτηση

Τζένη Μπαλατσινού: Καλοκαιρινή απόδραση με το μωρό στη Μάνη

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε το ξεχωριστό οδοιπορικό που έκαναν στη Μάνη η Δέσποινα Βανδή με τη Βίκυ Σταυροπούλου για το My Greece και τώρα βλέπουμε μια ακόμη διάσημη κυρία να βρίσκεται σε αυτό το υπέροχο μέρος. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Κικίλια Junior που έκαναν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση.

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια γεννήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα και λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό, οι γονείς του τον πήγαιναν μόνο βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα που άνοιξαν όμως, οι μετακινήσεις και ο μικρός έχει γίνει πια 5 μηνών η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μαζί του, την πρώτη της απόδραση για το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Μεσσηνιακή Μάνη και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα δημοίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της πλάι στην πισίνα, αλλά και από τη συνάντησή της με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

ΠΗΓΗ: https://znews.gr/

 

Ροή Ειδήσεων