• Αναζήτηση

Βελτιώστε τη σεξουαλική ζωή σας με τη βοήθεια του

To Feng Shui έχει συνδεθεί με την έλξη της καλής τύχης και της καλής υγείας μέσα από τη διάταξη του χώρου. Η επιρροή της μεθόδου αγγίζει διάφορες πτυχές της ζωής μας, και μία από αυτές είναι και η σεξουαλική μας ζωή. Η άποψη που έχουν οι ειδικοί του Feng Shui είναι πως «ένας τρόπος να εξισορροπηθεί η σεξουαλική ενέργεια που φέρουν τα σώματα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που επιδρά σε όλες τις αισθήσεις μας, ειδικά στο χώρο της κρεβατοκάμαρας».

Αν η σεξουαλική σας ζωή περνά βαρετές στιγμές ή γυρίσατε όλους τους εξωτερικούς χώρους, δωμάτια του σπιτιού, κρεμαστήκατε από τον πολυέλαιο, και είπατε σιγά σιγά να ξαναγυρίσετε στο παραδοσιακό σεξ στην κρεβατοκάμαρα, ιδού μερικές συμβουλές του Feng Shui για ένα υπνοδωμάτιο που θα είναι γεμάτο αρμονία και θα συντηρεί τη σεξουαλική ενέργεια:

Επιλέξτε τα σωστά χρώματα

Το κόκκινο χρώμα είναι συνδεδεμένο με το πάθος και το ροζ με την αγάπη. Ανάλογα με το συναίσθημα που θέλετε να επικρατήσει περισσότερο (γιατί όχι, και τα δύο) προσθέστε τις ανάλογες πινελιές στην κρεβατοκάμαρα. Και ναι, δε χρειάζεται να είναι μεγάλες αλλαγές όπως ένας τοίχος βαμμένος κόκκινος ή ροζ σεντόνια. Ένα βάζο με κόκκινα ή ροζ λουλούδια, ένα χαλί με αυτές τις αποχρώσεις, μερικά μαξιλαράκια ή βιβλία με κόκκινες ή ροζ ράχες και εξώφυλλα είναι αρκετά για να ενισχύσουν τη σεξουαλική ενέργεια στο χώρο.feng shui σεξουαλική ζωή

Δώστε βάση στις μυρωδιές

Η μυρωδιά ενός συγκεκριμένου αρώματος μπορεί να λειτουργήσει ως το πιο ισχυρό διεγερτικό. Οι χειροπράκτες της Ταντρικής μεθόδου υποστηρίζουν πως το γιασεμί, που ανθίζει τη νύχτα παρεμπιπτόντως, αυξάνει τη λίμπιντο γι’αυτό και χρησιμοποιούν το αντίστοιχο αιθέριο έλαιο όταν το ζητούμενο είναι η αγάπη και η σεξουαλική έλξη. Επίσης, το Ylang Ylang, σε κεριά, sticks ή έλαιο, μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο σε άντρες και γυναίκες, ενώ το άρωμα τριαντάφυλλο ή πορτοκάλι συνδέεται με τη βελτίωση της διάθεσης και την αύξηση ενέργειας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων