• Αναζήτηση

Viral: Influencer θηλάζει το μωρό της αδελφής της και διχάζει το TikTok – Άνοιξε ολόκληρη συζήτηση

Όταν η Emily Boazman έμαθε ότι η μικρότερη αδελφή της, Kate, ήταν έγκυος, η σταρ των social media ήταν πρόθυμη να βοηθήσει όπου μπορούσε. Έχοντας αποκτήσει το τρίτο της παιδί, ήταν καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει σε όλα, από την αλλαγή της πάνας μέχρι τη ρουτίνα πριν από τον ύπνο. Και ενώ οι περισσότεροι συγγενείς είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπως μπορούν όταν ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένεια, η σταρ του TikTok σόκαρε τους ακόλουθούς της όταν έδειξε πώς υποστήριζε την αδελφή της.

Το βίντεο με την influencer να θηλάζει το μωρό της αδελφής της

Σε ένα βίντεο που πλέον έχει γίνει viral, η influencer δείχνει ότι θηλάζει την ανιψιά της, ενώ η εξουθενωμένη μαμά της κάθεται λίγο πιο πίσω για να φάει το πρωινό της.

Καθώς το βρέφος θηλάζει, η Boazman λέει χαρούμενα στους ακολούθους της ότι ταΐζει το μικρό παιδί, ενώ η Kate «αναρρώνει». Η αδελφή της συμπληρώνει: «Την έχω ήδη ταΐσει, απλά της αρέσει η θηλή».

«Θέλει να θηλάζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε έρχομαι και της δίνω λίγο γάλα, ώστε η Kate να μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα, πέρα από το να θηλάζει» πρόσθεσε η Boazman.

Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές -παρά το ότι ανέβηκε λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα πριν-, ενώ, με αφορμή αυτό, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τον θηλασμό παιδιών από άλλες γυναίκες πέρα από τις μαμάδες τους. Πολλές, μάλιστα, ήταν εκείνες που μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία.

«Μια φορά θήλασα ένα εντελώς άγνωστο μωρό στα επείγοντα. Έβλεπα το άγχος στα μάτια τους και ρώτησα αν μπορούσα να τους βοηθήσω», έγραψε μία χρήστης των κοινωνικών δικτύων. Μια άλλη αποκάλυψε ότι είχαν δυσκολευτεί να ταΐσουν το μικρό τους, όταν φίλη τους προσφέρθηκε να τους βοηθήσει.

Άλλος χρήστης είπε ότι η γιαγιά του είχε θηλάσει το μωρό ενός γείτονα, αφού η μητέρα πέθανε τραγικά στη γέννα. «Η γιαγιά μου θήλαζε τόσο τη μαμά μου όσο και το μωρό τού γείτονα. Ο μπαμπάς της την έφερνε, όταν χρειαζόταν να φάει. Αυτή και η μαμά μου ήταν οι καλύτερες φίλες σε όλη τους τη ζωή», έγραψε συγκεκριμένα.

Άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ωστόσο, δεν πείστηκαν από το βίντεο. «Δεν ξέρω αν θα ήταν για μένα, αλλά αν λειτουργεί για άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις μαμάδες να υποστηρίζουν άλλες μαμάδες και τα μωρά τους!» έγραψε κάποιος.

Και ενώ ορισμένες μαμάδες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με το να θηλάζουν άλλα παιδιά, αυτό φαίνεται ότι αποτελεί κανονικότητα για την Emily.

Στην πραγματικότητα, η μαμά των τριών παιδιών αργότερα μοιράστηκε μια σειρά από κλιπ όπου θηλάζει την ανιψιά της και ζητά να γίνει ευρύτερα αποδεκτό το wet-nursing, ο θηλασμός δηλαδή παιδιών από γυναίκες που δεν είναι η μητέρα τους.

«Αυτό ήταν ένα τόσο φυσιολογικό κομμάτι του πολιτισμού, και τώρα θεωρείται παράξενο. Πραγματικά ”χρειάζεται ένα χωριό” (για να μεγαλώσεις ένα παιδί) και νομίζω ότι είναι τόσο ιδιαίτερο να μπορώ να ταΐζω την ανιψιά μου» ήταν το σχόλιο που συνόδευε ένα από τα βίντεό της, στο οποίο φαίνεται να θηλάζει την ανιψιά της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων