• Αναζήτηση

Viral: Παρουσιάστρια του BBC σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο σε ζωντανή σύνδεση

Μία κίνηση παρουσιάστριας του BBC έμελλε να την κάνει viral, καθώς εδώ και λίγες ώρες το βίντεο με την ίδια να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στους συνεργάτες στο ξεκίνημα του δελτίου ειδήσεων σε ζωντανή σύνδεση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πρωταγωνίστρια του ατυχούς συμβάντος είναι η παρουσιάστρια του BBC, Μαριάμ Μόσρι, η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη όταν η κάμερα στην έναρξη του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων την έπιασε να έχει σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο στους συνεργάτες του.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Μόσιρι συνειδητοποιεί αμέσως τι έχει συμβεί, αλλάζει αμέσως ύφος και απόλυτη ψυχραιμία διαβάζει μια είδηση για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News» ακούγεται να λέει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Ωστόσο στη συνέχεια η ίδια αναφερόμενη στον κορονοϊό (coronavirus) μίλησε για «coronaverse», κάτι που δείχνει ότι μπορεί να είχε αναστατωθεί περισσότερο απ’όσο άφησε να φανεί.

Ζήτησε συγνώμη η παρουσιάστρια του BBC που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο on air

Η Μοσίρι ζήτησε συγγνώμη το πρωί της Πέμπτης (7/12/23) με ανάρτηση στο Χ, λέγοντας ότι αστειευόταν με τη δημοσιογραφική της ομάδα και συναδέλφους της, προσποιούμενη ότι μετρούσε αντίστροφα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της.

«Όταν φτάσαμε στο “1”, έδειξα το μεσαίο δάχτυλό μου ως αστείο και δεν κατάλαβα ότι ήμασταν στον αέρα», είπε. «Ήταν ένα μεταξύ μας αστείο με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον. Δεν “έδειχνα το δάκτυλο” στους θεατές ή ακόμα και σε κάποιον. Ήταν ένα χαζό αστείο που προοριζόταν για έναν μικρό αριθμό συνεργατών μου», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων