• Αναζήτηση

Ξεκινά σήμερα στην Τρίπολη το 5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός

Πάνω από 2000 χορωδοί από ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο θα βρεθούν τις επόμενες μέρες στην Τρίπολη όπου και θα συμμετέχουν στο πέμπτο Πανελλήνιο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργανώνει η Χορωδία Τρίπολης.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας το πενθήμερο 1-2-3 και 9-10 Μάρτη θα μπορείτε παρακολουθήσετε τις πολυφωνικές χορωδίες που θα αποδώσουν πολλά κομμάτια – τραγούδια που θα ενθουσιαστούν με τις φωνές τους, τις στολές τους την απόδοσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του προγράμματος εγγυάται η ζεστή φωνή του διεθνούς φήμης παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα.

 

Οι χορωδίες από την Αθήνα, την Κύπρο, την Χαλκιδική, την Ήπειρο, τα Επτάνησα, την Πελοπόννησο, την  Τήνο θα αποδώσουν ελεύθερο 25λεπτο πρόγραμμα η καθεμιά με συνοδεία πιάνου ή άλλων μουσικών οργάνων

Επίσης το φιλότεχνο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία κάθε βράδυ τις μέρες μέρες 4-5-6-8-11 να απολαύσει εκλεκτές μουσικές εκδηλώσεις.

Δείτε το πρόγραμμα:

Δευτέρα 4 Μάρτη: Το Ορχηστρικό Πατρινό Σχήμα «VIBRATO».
Τρίτη 5 Μάρτη: Μουσικό Σχήμα «ΓΡΑΜΜΕΣ» Σπάρτης.
Τετάρτη 6 Μάρτη: «ΝΤΟΥΟ» ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ, Βασίλης Προδρόμου – Παναγιώτης Μαρκόπουλος.
Παρασκευή 8 Μάρτη: Η εκδήλωση θα ανακοινωθεί λίαν προσεχώς.
Δευτέρα 11 Μάρτη: Ο γνωστός ελαφρολαϊκός τραγουδιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ με την ορχήστρα του .

Η Χορωδία Τρίπολης σε αυτή την μεγάλη πολυήμερη εκδήλωση έχει συμπαραστάτες της τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Χορωδίας Τρίπολης κ. Σάσσαλος, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης κ. Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέλυσαν το πρόγραμμα, μίλησαν για την μεγάλη εκδήλωση και για την σημαντικότητά της στην προβολή και ανάδειξη του τόπου.

Όπως ανέφερε ο κ. Σάσσαλος στο πέμπτο φεστιβάλ θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά από τις χορωδίες και τα οργανικά σχήματα στον συμπολίτη μας στιχουργό Νίκο Γκάτσο και φυσικά στον Πάνα.

Ροή Ειδήσεων