• Αναζήτηση

Ξεκινά στην Καλαμάτα το 1ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των καθηγητών του Τμήματος, διοργανώνουν το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΟ με θέμα : «Από την κρίση στην Ανάπτυξη: Προκλήσεις, Δημόσιες Πολιτικές, Επιχειρηματική Καινοτομία».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 16Ιουνίου, 11:00 με 20:00 στο αμφιθέατρο Δ-02 του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο.

Το ΦΣΔΕΟ φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως ένα φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες (προπτυχιακούς-ες, μεταπτυχιακούς-ες, διδακτορικούς-ες) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο και, ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με την ευρύτερη επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα αντλώντας άμεση ανατροφοδότηση.

Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο πλαίσιο των σύγχρονων εξελίξεων και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο: http://boa.uop.gr/index.php/el/conf2022

Το πρόγραμμα:


Ροή Ειδήσεων