• Αναζήτηση

Ξεκίνησε από σήμερα η γραμμή 6 από το Αστικό Κτελ Καλαμάτας – ΔΕΗ-ΒΙΟΠΑ-Αστυνομία- Πανεπιστήμιο (video)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, η γραμμή Νο 6 του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκε και πάλι η γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας που είχε αδρανήσει για πάνω από μια δεκαετία, και πλέον θα εξυπηρετεί κόσμο που θέλει να μετακινηθεί προς το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, τα Ακοβίτικα και το Πανεπιστήμιο στον Αντικάλαμο.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από τις 08:30 το πρωί από την οδό Φρατζή – Νέα Είσοδος – ΒΙΟ.ΠΑ. – Ακοβίτικα – Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ) και ολοκληρώνονται στις 16:00 το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας που έδινε το “πράσινο φως” στην επανεκκίνηση της γραμμής από το Αστικό ΚΤΕΛ.

Ο Δήμος σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ ενισχύει την μετακίνηση των πολιτών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιδιώκοντας αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου, και καλύτερη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλουν τα συχνά δρομολόγια και οι νέες γραμμές που μπαίνουν, όπως πρόσφατα η νέα γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ, Κεντρική Αγορά Καλαμάτας-Ιστορικό Δημαρχείο, με mini bus, που έρχεται να αποσυμφορήσει το κέντρο, με στάθμευση των οχημάτων στο βόρειο πάρκινγκ της Αγοράς και μετακίνηση των πολιτών στο κέντρο με τα mini bus του Αστικού.

 

Ροή Ειδήσεων