• Αναζήτηση

Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου -Γεμάτη ηθοποιούς η αίθουσα του δικαστηρίου

Ξεκίνησε η δίκη του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο έχει καταγγείλει για βιασμό η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο σκηνοθέτης τον Ιούλιο του 2010 μετά από κοινή τους έξοδο προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όταν η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη Δικαιοσύνη σκηνοθετούσε το σίριαλ «Σασμός», μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αρνείται παντελώς την κατηγορία. Φέρεται να παραδέχεται τη σεξουαλική επαφή, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι υπήρχε η συναίνεση της ηθοποιού.

 

Γεμάτη ηθοποιούς η αίθουσα του δικαστηρίου
Η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι γεμάτη ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τις δύο πλευρές. Ανάμεσά τους βρίσκονται η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Μαρία Τζομπανάκη, η Ιρένε Τροστ, ενώ έχει κληθεί ως μάρτυρας και η Κατερίνα Διδασκάλου. Από την πλευρά του σκηνοθέτη δηλώθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

Πρώτη μάρτυρας στη δίκη θα καταθέσει η καταγγέλλουσα.

Ροή Ειδήσεων