• Αναζήτηση

Ξεκίνησε ο 2ος διαγωνισμός βιτρίνας από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022
2ος διαγωνισμός βιτρίνας
Η ομορφιά, η αισιοδοξία και η λάμψη είναι χαρακτηριστικά απαραίτητα στη ζωή μας… Ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται!
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν μας πτοούν! Τα καταστήματά μας είναι ήδη στολισμένα ώστε να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στο αγοραστικό κοινό της πόλης. Η προσπάθεια αυτή για ακόμα μια φορά θα ανταμειφθεί!
Ο Εμπορικός σύλλογος Καλαμάτας, μετά από την δική σας επιθυμία, διοργανώνει τον 2ο διαγωνισμό βιτρίνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ.
Ποια είναι η πιο άψογη αισθητικά; Η πιο αισιόδοξη; Η πιο πρωτότυπη; Η πιο γιορτινή;
Η 1η ομορφότερη διεκδικεί 250 ευρώ, η 2η 200 ευρώ και η 3η 100 ευρώ!!! Και οι 10 πρώτες θα παραλάβουν αναμνηστική πλακέτα συμμετοχής!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ!
Όσοι μας παρακολουθείτε μέσω fb δημοσιεύστε κάτω από αυτή μας την δημοσίευση έως 2 χαρακτηριστικές φωτογραφίες της βιτρίνας της επιχείρησής σας και επιγραμματικά τα είδη που μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημά σας. Μην αμελήσετε να γράψετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η κοινοποίηση, από εσάς, αυτής της δημοσίευσής μας καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή έως 25/12/22.
Μην ξεχνάμε! Ας γνωριστούμε και ας μας γνωρίσουν….
Μέσω των φωτογραφιών θα επιλεγούν οι 5 επικρατέστερες τις οποίες η κριτική επιτροπή θα δει από κοντά.
Δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου και όσοι έχουν Α΄ βαθμού συγγένεια με τους κριτές.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν ως το τέλους του έτους. Η απονομή θα γίνει από το Δήμαρχο της Πόλης μας, κύριο Θανάση Βασιλόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα που και φέτος αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας, η οποία τείνει να γίνει θεσμός, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
https://www.facebook.com/eskalamatas

Ροή Ειδήσεων