• Αναζήτηση

Υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ: Πήραν «φωτιά» οι λίμες με το άνοιγμα -Χωρίς τέλος τα ραντεβού

Οι επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών άνοιξαν σήμερα ξανά μετά από περίπου 40 ημέρες και οι λίμες πήραν …φωτιά.

Μία ημέρα μετά τη μερική άρση του lockdown και το άνοιγμα των κομμωτηρίων η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους και αμέσως κλείστηκαν τα πρώτα ραντεβού.

«Η ροή είναι συνεχής αλλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, μάσκες και αποστάσεις», λέει στο iefimerida η Αθανασία που εργάζεται σε κατάστημα του Χολαργού.

«Φωτιά» πήραν οι λίμες
Όπως αναφέρει ραντεβού έχουν κλειστεί από τις πελάτισσες και για τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος του χρόνου. «Είναι θέμα ψυχολογίας για τις γυναίκες το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Μείναμε αρκετές εβδομάδες κλειστά και τους έλειψε», επισημαίνει.

Η επαναλειτουργία τους είναι για τις κυρίες μια ευκαιρία εξόδου και μια αίσθηση επιστροφής στην κανονικότητα
Ίδια η εικόνα και σε κέντρο μανικιούρ – πεντικιούρ που λειτουργεί σε χώρο μεγάλου κομμωτηρίου στη Νέα Ερυθραία. Από το πρωί πελάτισσες αλλά και πελάτες έσπευσαν να φροντίσουν τα άκρα τους.
«Δεν υπάρχει καμία διστακτικότητα. Άλλωστε τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα , όπως και την προηγούμενη φορά. Έχουμε ραντεβού μέχρι το βράδυ αλλά και για τις επόμενες ημέρες», λέει η Σύλβια που εργάζεται εκεί.

«Έχουμε ραντεβού μέχρι το βράδυ αλλά και για τις επόμενες ημέρες», λέει η Σύλβια που εργάζεται εκεί.
Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων, η επαναλειτουργία τους είναι για τις κυρίες μια ευκαιρία εξόδου και μια αίσθηση επιστροφής στην κανονικότητα και για τους ίδιους μια «ένεση» έστω και στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Ροή Ειδήσεων