• Αναζήτηση

10 gadgets που λύνουν τα χέρια κάθε νοικοκυράς!

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να είχατε ένα gadget που θα ανακατεύετε μόνο του το φαγητό όσο εσείς θα κάνατε άλλες δουλειές στο σπίτι; Ή μια σκούπα-ρομπότ, που θα καθάριζε το σπίτι όσο εσείς κοιμάστε… τον ύπνο του δικαίου; Υπάρχουν πολλά απίθανα gadgets στην αγορά για το νοικοκυριό, που αξίζει να δείτε και -αν σας αρέσουν- να τα παραγγείλετε.

10 gadgets που λύνουν τα χέρια κάθε νοικοκυράς

Θαυμάστε τα:

1. Οι παντόφλες που καθαρίζουν μόνες τους

Εσείς περπατάτε και οι παντόφλες σας δουλεύουν, σκουπίζοντας το πάτωμα. Το τέλειο αξεσουάρ για νοικοκυρές που δεν αντέχουν τη σκόνη.

2. Το εργαλείο για το κρέας που έλειπε από τις ζωές μας

Το να κόψεις ένα μεγάλο κομμάτι κρέας είναι δουλειά που απαιτεί μαεστρία, αλλά και τα σωστά εργαλεία. Ιδανικό είναι το παρακάτω αξεσουάρ κουζίνας, που θα σας βοηθήσει να κόψετε το ψητό σας χωρίς να… ιδρώσετε.

3. Το gadget που ανακατεύει το φαγητό μόνο του

Αν όλες οι νοικοκυρές είχαν από ένα τέτοιο, θα εξοικονομούσαν πολύ, πολύ χρόνο, αφού το να κάθεσαι πάνω απ’ την κατσαρόλα ανακατεύοντας απαιτεί αρκετόν απ’ τον πολύτιμο χρόνο μας.

4. Σκούπα-ρομπότ που σκουπίζει όσο κοιμάστε!

Αυτή η σκούπα-ρομπότ θα γίνει ο πιο πιστός σας σύμμαχος στη μάχη κατά της βρωμιάς!

5. Μαχαίρι που λιώνει μόνο του το βούτυρο!

Αν σας αρέσει να βάζετε βούτυρο στα τηγανητά σας ή αν φτιάχνετε συχνά γλυκά, αυτό το μαχαίρι έχει μια θέση στο συρτάρι σας, αφού θερμαίνεται και λιώνει το βούτυρο τη στιγμή που το κόβει.

6. Φορμάκι-σκούπα

Όταν το μπουσούλημα του μωρού, σου λύνει τα χέρια στη φασίνα…

7. Η κατσαρόλα του μακαρονά

Κατσαρόλα-σουρωτήρι, δύο σε ένα για τους λάτρεις της μακαρονάδας -δηλαδή, για όλους.

8. Δείξτε του το φύλλο σας, να σας πει πόσο είναι

Εφαρμόζοντας το σωστό εξάρτημα, μπορείτε να ανοίξετε φύλλο στο ακριβές πάχος της συνταγής, χωρίς να το υπολογίζετε «με το μάτι».

9. Επιτέλους: το σωστό ξύλο κοπής!

Στερεώνεται στον νεροχύτη, έχει ενσωματωμένο σουρωτήρι και είναι αυτό που έλειπε απ’ τη ζωή μας.

10. «Κάτσε εδώ να κάνεις παρέα με τη μανούλα»

Βάλτε το μωράκι σας να καθίσει με ασφάλεια στις καρέκλες των μεγάλων και συνεχίστε τις δουλειές σας υπό το άγρυπνο βλέμμα του.

Bonus: Το μηχάνημα που σιδερώνει μόνο του

Ο παράδεισος κάθε νοικοκυράς (χωρίς οικιακή βοηθό) αναμένεται να γίνει πραγματικότητα το 2018! Το μηχάνημα ρομπότ που «σιδερώνει», διπλώνει και αρωματίζει τα πλυμένα είναι καθ’ οδόν και δεν θα κοστίσει περισσότερο από 600-800 (ψωρό)ευρώ.

Από Φοίβη Γλύστρα…

Πηγή: mama365.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων