• Αναζήτηση

10 σημάδια οτι δεν πίνετε πολύ νερό!

Το WebMD συνιστά να πίνουμε έξι ή οκτώ ποτήρια νερό ή άλλο υγρό κάθε μέρα . Μπορεί να σας ακούγεται οτι είναι πολλά, ωστόσο χάνουμε και πολύ νερό καθημερινά. Ιδρώνετε; Πηγαίνετε στην τουαλέτα; Επίσης, χάνετε ακόμα υγρά όταν αναπνέετε και καθώς εισπνέετε για να μιλήσετε.

Όχι μόνο χάνετε πολύ νερό καθημερινά, αλλά και το σώμα σας βασίζεται στο νερό για να λειτουργήσει σωστά. Έτσι, όταν δεν έχετε αρκετό από αυτό, τότε μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά στα διάφορα μέρη του σώματος και τη ζωή σας. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα των ανθρώπων που απλά δεν καταναλώνουν αρκετό νερό. Εάν οποιαδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, σας φαίνεται γνωστό, θα πρέπει να αρχίσετε να πίνετε περισσότερο νερό:

1. Το στόμα σας είναι ξηρό

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, πολλές φορές αγνοείτε αυτό το σύμπτωμα. Ή μερικές φορές, υποκαθιστάτε το νερό με ένα ελαφρύ ενεργειακό ρόφημα. Όταν το στόμα σας γίνεται ξηρό, πάντα να πίνετε νερό πρώτα – καθώς αυτό είναι που λαχτάρα το σώμα σας.

2. Το δέρμα σας είναι ξηρό

Αν δεν το γνωρίζετε, το δέρμα σας είναι το σημαντικότερο όργανο σας. Έτσι, αν δεν το φροντίζετε – πίνοντας αρκετό νερό, για παράδειγμα – τότε αυτό θα φανεί στο δέρμα σας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: daddy-cool.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων