• Αναζήτηση

12 Λόγοι που ο αδερφός σου είναι ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής σου

Οι περισσότερες γυναίκες, θα σου πουν πως ο σημαντικότερος άντρας στη ζωή τους, είναι ο πατέρας τους. Κάποιες άλλες, όμως, λιγότερες μεν αλλά όχι αμελητέες, θα σου μιλήσουν για τον αδερφό τους.

Θα σου πουν για τα μυστικά τους που εμπιστεύτηκαν και τα κράτησε για πάντα κι άλλα πολλά!

Γιατί, όμως, είναι ο αδερφός τόσο σημαντικός; Τι είναι αυτό που κάνει τη σχέση μοναδική;

1. Είναι αυτές οι συζητήσεις που κρατάνε για πάντα!

Για ότι κι αν τον ζαλίζεις, για τα προβλήματά σου, για να θυμηθείτε το παρελθόν ή να γελάσετε μαζί, μπορεί να μείνει μαζί σου μέχρι τα ξημερώματα, κι όσο θα προχωράτε την κουβέντα τόσο θα περνάτε καλά!

2. Σ’αγαπάει χωρίς όρους και όρια!

Οι γονείς σου σε αγαπάνε και το ξέρεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως αν ήξεραν τι κάνεις στην ζωή σου, μπορεί και να μην σου ξαναμιλούσαν. Ο αδερφός σου, όμως, τα ξέρει όλα. Ό,τι έχεις κάνει. Ό,τι κάνεις, το ξέρει. Μπορεί να σε καλύψει, μπορεί να σε μαλώσει, μπορεί να σου θυμώσει αλλά η αγάπη του είναι αδιαπραγμάτευτη!

3. Θα σε καλύπτει πάντα και θα φυλάει τα νώτα σου!

Πολλές φορές ο αδερφός σου έχει τον ρόλο του προστάτη και σωματοφύλακα, γιατί είναι πάντα έτοιμος να σε βοηθήσει με ένα νεύμα. Θα ξεφορτωθεί για χάρη σου τους ενοχλητικούς, τους πέφτουλες και κάθε κακή επιρροή για σένα. Είναι πάντα ο ιππότης σου!!

4. Οι καλύτερες μνήμες σου μέσα έχουν τον αδερφό σου!

Η παιδικότητά σου, η εφηβεία σου, οι μνήμες σου, τον περιλαμβάνουν. Είναι εκείνος που σε πρωτοάκουσε να μιλάς, σε είδε να φτύνεις την πρώτη φρουτόκρεμα και σε κρατούσε αγκαλιά στο πρώτο ατυχές μεθύσι σου.

5. Ακόμα κι έχετε να μιλήσετε μήνες (πράγμα σχεδόν αδύνατο) μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα από εκεί που την αφήσατε!

Δεν είναι πρόβλημα αν μένετε μακριά και χαθήκατε για λίγο ή αν η καθημερινότητά σας έχει ρουφήξει. Μπορείτε με το που θα συναντηθείτε να πιάσετε την κουβέντα από εκεί που την αφήσατε! Γιατί μπορεί να καταλάβει ο ένας για τον άλλο, πως η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική. Κι αν μην τι άλλο ξέρει πως στα δύσκολά σου θα τον αναζητήσεις. Και τότε θα του τα πεις όλα..

6. Είναι χαρούμενος όταν μπορεί να μοιραστεί μαζί σου τα πάντα!

Από το αγαπημένο του DVD και το λατρεμένο φαϊ της μαμάς σας, μέχρι εκείνο το αρχαίο t-shirt, δεν θα διστάσει να το μοιραστεί μαζί σου! Αν και ίσως να πρέπει να δώσεις μια μικρή μάχη..

7. Ξέρει τον τρόπο να σε κάνει να γελάσεις.

Μεγαλώσατε μαζί. Έχει επηρεάσει το χιούμορ σου κι έχεις επηρεάσει το δικό του. Έχετε αστεία που τα καταλαβαίνετε μόνο οι δυο σας. Μπορεί να σε κάνει να λυθείς στα γέλια με μια λέξη! Ακόμα και με μια γκριμάτσα, ακόμα κι αν κανείς γύρω σας δεν μπορεί να καταλάβει τι το αστείο έχει γίνει και γελάτε μόνο εσείς οι δυο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsnowgr.com

Ροή Ειδήσεων