• Αναζήτηση

25 διαφορετικές και ανέξοδες ιδέες για να βγείτε το τέλειο ραντεβού

Εάν πιστεύετε πως η σχέση σας έχει γίνει μονότονη και ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε μία εναλλακτική για να περάσετε καλά, η λύση μπορεί να βρίσκεται κρυμμένη στα πιο μικρά πράγματα.

Παρόλο που θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, σκέφτεστε πως όλες οι επιλογές που υπάρχουν απαιτούν έξοδα και μάλιστα ορισμένες… πολλά έξοδα. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να δώσετε μία περιουσία για να περάσετε λίγες ευχάριστες ώρες με τον αγαπημένο σας. Εξάλλου οι μεγάλες χαρές στη ζωή δεν αγοράζονται.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν οι εναλλακτικές σας δεν πλησίαζαν καθόλου το ρομαντικό γεύμα σε εστιατόριο αλλά σας οδηγούσαν σε ένα πάρκο με καλάθι του πικ-νικ; Ο παρακάτω κατάλογος με τις δραστηριότητες που κοστίζουν από ελάχιστα έως κυριολεκτικά… 0 ευρώ, θα σας αποδείξει ότι όταν υπάρχει χημεία και αγάπη, οι πολυτέλειες περισσεύουν!

1. Επισκεφθείτε την τοπική σας έκθεση. Θαυμάστε τα έργα (ή απλά γελάστε μαζί τους) και συζητήστε τι συναισθήματα σας προξένησε το κάθε έργο.
2. Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος σας. Όλο και κάτι θα βρείτε να σας αρέσει.
3. Προσκαλέστε ο ένας τον άλλον σε βραδιά με επιτραπέζια – και προσπαθήστε να μην τσακωθείτε στη Monopoly!

4. Παρατηρήστε τα αστέρια. Μάλιστα υπάρχουν και εφαρμογές που θα σας ξεναγήσουν με ακρίβεια στους αστερισμούς.
5. Ώρα για παραλία! Δεν χρειάζεται να έχει ζέστη για να πάτε στη θάλασσα. Μπορείτε να περπατήσετε στην άμμο ακόμη και με παγωνιά.
6. Ξεσκονίστε τα ποδήλατά σας και ξεκινήστε τις βόλτες.
7. Οργανωθείτε και επισκεφθείτε ένα βουνό για πεζοπορία.
8. Παίξτε μαζί ένα αθλητικό παιχνίδι. Ακόμη κι αν θεωρείτε άθλημα το frisbee!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων