• Αναζήτηση

4 βασικές αλήθειες για τις σχέσεις, καταρρίπτονται

Από τα εφηβικά σου χρόνια αρχίζεις και ανακαλύπτεις τι είναι flirt, σχέση, sex. Άπειρες συζητήσεις με τις κολλητές, υπερανάλυση της κάθε λεπτομέρειας που αφορά τα αγόρια με αποτέλεσμα να χτιστούν κάποιες αλήθειες που έγιναν οι βασικές αρχές του ερωτικού παιχνιδιού. Όμως πόσες από τις αλήθειες που χαρακτηρίζουν μια σχέση ισχύουν στην πραγματικότητα;

Ας τις δούμε για να τις καταρρίψουμε!

Θα καταλάβεις αμέσως αν είναι ο ιδανικός για εσένα.
Πρόκειται για μεγάλη παγίδα τελικά. Οκ, να καταλάβω ότι εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό. Πως θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή αυτό; Θέλει κάποιο χρόνο. Γιατί αν πιστέψεις πως βρήκες το απόλυτο έτερο ήμισυ θα σε ωθήσει στο να δημιουργήσεις ένα σενάριο απαιτήσεων και προσδοκιών που, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην μπερδεύεις τη κεραυνοβόλα επιθυμία σου να κοιμηθείς μαζί του με το happily ever after!

Αν κοιμηθείς μαζί του από το πρώτο ραντεβού θα χάσει τον ενδιαφέρον του για εσένα.
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει πότε πρέπει να ενδώσεις σεξουαλικά (από ποιο ραντεβού και μετά) αλλά ούτε μπορεί να σου εγγυηθεί αν θα εξαφανιστεί μετά. Όλα είναι στην κρίση σου και στην επιθυμία σου.Όλα είναι απρόβλεπτα στην προκειμένη, γιατί αλλιώς μπορεί να ξεκινήσει ένα ραντεβού και αλλιώς να καταλήξει. Μπορεί να θέλει μια γρήγορη εμπειρία και όταν πάρει αυτό που θέλει να εξαφανιστεί, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει (1ο, 4ο ραντεβού) και από την άλλη να νιώσετε τόσο αμοιβαία έλξη μεταξύ σας, που να δικαιολογηθεί μια αυθόρμητη νύχτα πάθους χωρίς ενοχές.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Αφήστε μια απάντηση

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων