• Αναζήτηση

5 φίλες που πρέπει να έχεις όταν χωρίζεις!

Όλες έχουμε χωρίσει… Άλλοτε με άσχημο τρόπο, άλλοτε με πιο συναινετικό… Πάντα, όπως και να έχει, νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι, ακόμα κι αν ήταν δική σου η απόφαση, κι αυτό γιατί μια σελίδα στη ζωή σου κλείνει, και ανοίγει μια άλλη…

Τι πρέπει να έχεις μετά από έναν χωρισμό; Μα, φυσικά, τις φίλες σου! Και μάλιστα πολλών διαφορετικών ειδών! Εκτός αν είσαι τόσο τυχερή, ώστε ακόμα και μια φίλη σου, να τις υπερκαλύπτει όλες!

1. Τη φίλη που σου λέει πάντα την αλήθεια


Είναι αυτή που θα σου πει την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει…Είναι αυτή που θα σου πει την γνώμη της, εάν ήταν σωστό που χωρίσατε, εάν είναι μ$*$κας, εάν πρέπει να γυρίσεις ξανά στον πρώην σου. Είναι η καλύτερη από όλες, γιατί σε σέβεται τόσο πολύ, που δεν θέλει να σε κοροϊδέψει, λέγοντας αυτό που εσύ θέλεις να ακούσεις. Πολλές φορές καταντά εκνευριστική με την συχνή της φράση «στα έλεγα εγώ!».

2. Τη φίλη που ξέρει πώς να σε κάνει να ξεχαστείς


Θα είναι στο πλευρό σου πάντα, θα κάνει τον «καραγκιόζη» για να ξεχαστείς, θα σου μιλάει επίτηδες για άλλα πράγματα, ίσα-ίσα να ξεφύγει το μυαλό σου. Θα σου δίνει τα χαρτομάντηλα όταν κλαις για τον χωρισμό σου και θα απαντάει στις κλήσεις σου ακόμα και στη μια το βράδυ. Εσύ, η κολλητή σου και το τηλέφωνο. Μια σχέση εξάρτησης!

3. Τη φίλη που πάντα σου «χαϊδεύει τα αυτιά»

… Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων