• Αναζήτηση

6 αγόρια που όλες έχουμε ερωτευτεί κατά καιρούς

Άτιμο πράγμα ο έρωτας, παιδιά. Πολύ άτιμο. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα και ποιο άτομο/φάση θα κάνει το στομάχι σου τίγκα στις πεταλούδες. Δεν έχει σημασία αν υπήρχε ανταπόκριση, αν το είπαμε ή αν το κρατήσαμε σαν επτασφράγιστο μυστικό, αν κατέληξε σε σχέση ή απλά σ’ ένα τρυφερό τετ α τετ, σημασία έχει ότι υπάρχουν μερικές κατηγοριές αγοριών που μας τραβούν σαν μαγνήτες για τους δικούς τους ανεξήγητους λόγους. Ποιες κατηγορίες είναι αυτές; Οι παρακάτω ντε!

Αποτέλεσμα εικόνας για pretty little liars gif

1. Ο σερβιτόρος στο αγαπημένο μας καφέ. Πρώτη και καλύτερη αυτή η κατηγορία και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό, θέλω να με πιστέψεις. Αχ δεν ξέρω τι παραπάνω έχουν αυτοί που αναλαμβάνουν αυτή την ιερή αποστολή, δηλαδή να φτιάξουν και να σερβίρουν τον καφέ μας. Θες να είναι το μαγαζί που συχνάζεις με την παρέα σου, θες αυτό δίπλα στη σχολή ή εκείνο που είναι στη γωνία του σπιτιού σου; Αυτό το άτομο σε βλέπει στα πάνω σου και στα κάτω σου, όταν δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη πριν πιεις μια γουλιά καφέ κι όταν αράζεις με την παρέα σου και γελάς – τάχα – αμέριμνη. Ε δεν μπορεί, όταν θυμάται απ’ έξω τον καφέ σου, εσύ κολακεύεσαι και μετά σέρνεις τους πάντες στο συγκεκριμένο καφέ μήπως και πετύχεις τη βάρδια του. Άντε καλέ που καρφώνεσαι!

2. Το παιδί που μένει στο διπλανό διαμέρισμα/διπλανή πολυκατοικία/παραπάνω στενό, με λίγα λόγια, ο γείτονας. Αρχικά, να πούμε ότι δε συμφέρει να μπλέξεις με γείτονα, καθώς αν κάτι πάει στραβά αυτό που σου μένει πια είναι να μετακομίσεις. Έπειτα, αν βγάλουμε τον παράγοντα να θαλασσώσουν όλα, σίγουρα το παιχνίδι μ’ αυτόν έχει τρελό σασπένς γιατί κάθε φορά που θα βγαίνεις από το σπίτι χτενίζεσαι και στολίζεσαι διπλά μήπως και τον πετύχεις, βγαίνεις στο μπαλκόνι για να δεις μήπως λείπει το αυτοκίνητο του (κι αν λείπει, που να είναι, με ποιά γυρνάει, παράνοια) και άλλα τέτοια ωραία. Και ξαναλέμε, προσοχή με τους γείτονες, προσοχή!

Αποτέλεσμα εικόνας για pretty little liars gif

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων