• Αναζήτηση

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου!

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο από ότι όταν ήσασταν μαζί. Δεν είναι δύσκολο να σε … ρίξει, ξέρει τα «κουμπιά» σου, υπάρχει οικειότητα και το όλο θέμα μοιάζει υπερβολικά εύκολο. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τα ρούχα ή το μακιγιάζ, αρκεί να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ορίσεις το πού και το πότε. Το μπέρδεμα όμως μπορεί να αρχίσει μετά το σεξ. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου.

Μήπως τον θέλεις κρυφά πίσω;

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι θέλεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σύντροφό σου αλλά η ιδέα του να συνευρεθείτε ερωτικά σίγουρα δεν βοηθήσει να ξανασμίξετε. Είναι μάλλον καλύτερη ιδέα να μην κάνεις σεξ με τον πρώην σου αν τον θέλεις πίσω ενώ αυτός όχι. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα αισθήματά σου από τις φυσικές σου ανάγκες.

Σε κάνει να χαμογελάς;

Είσαι χαρούμενη μετά το σεξ ή νιώθεις ακόμα πιο χάλια από πριν και μετανιώνεις που απάντησες θετικά το προηγούμενο βράδυ; Λέγοντας «όχι» την επόμενη φορά ίσως σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη χαρά ή τουλάχιστον λιγότερο δυστυχισμένη.

Νιώθεις καλά με την αναμονή;

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να συμβεί ένα Σαββατοκύριακο και μετά κανείς δεν ξέρει πραγματικά πότε. Είσαι εντάξει με την αναμονή; Πρόκειται απλά για σεξ χωρίς μηνύματα, δείπνα και αγκαλιές. Αν δεν νιώθεις καλά με την αναμονή, τότε καλύτερα να μην το κάνεις.

Είναι το σεξ πραγματικά καλό;

Αυτή είναι σημαντική ερώτηση, ανεξάρτητα από το αν είσαι ακόμα ερωτευμένη ή όχι. Τώρα που είσαι single, θέλεις να απολαμβάνεις καλό σεξ ανά πάσα στιγμή. Ας το παραδεχτούμε, μερικές φορές όταν αγαπάμε κάποιον, μαθαίνουμε να αγαπάμε και το σεξ μαζί του, σαν το σεξ να μην είναι τόσο συγκλονιστικό εκτός του πλαισίου των συναισθημάτων. Αν το σεξ με τον πρώην δεν είναι πραγματικά καλό, τότε σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ξαναγυρίσεις.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: madamefigaro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων