• Αναζήτηση

6 φίλες που πρέπει να έχεις στη ζωή σου!

ι και αν έχεις παραπάνω από μια αδερφές ψυχές; Τα πάντα μοιάζουν ευκολότερα όταν οι φίλες σου είναι εκεί, ειδικά αν συμπληρώνει η μία την άλλη. Κάπως έτσι, ένας ή περισσότεροι ώμοι ήταν διαθέσιμοι για να κλάψεις όταν χώρισες ή όταν έφευγες στην Αγγλία για σπουδές ή όταν σου κλεψαν την τσάντα ή όταν έχασες το καναρίνι σου.

Η Φίλη – από κούνια
Ήταν καλεσμένη σε όλα σου τα παιδικά πάρτι. Τα απογεύματα την έφερναν οι γονείς της για να παίξετε, να φάτε πίτσα και να ανταλλάξετε Barbie. Μαζί της έχεις τις πιο ντροπιαστικές φωτογραφίες, τσίτσιδες στην αυλή της να πλατσουρίζετε σε φουσκωτή πισίνα ή με σημαιάκια και εμφανή περηφάνια να ποζάρετε μετά από παρελάσεις. Πολλές φορές δεν χρειάζονται καν οι φωτογραφίες για να πείτε ότι έχετε αναμνήσεις, τα περισσότερα είναι χαραγμένα στο κεφάλι σας «Θυμάσαι τότε που παίζαμε Monopoli για ώρες στο σπίτι μου και το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσαμε είχε χιονίσει;» ή «θυμάσαι εκείνες τις φορές που μαλώναμε για το ποια θα πάρει το καλύτερο sous plat ή το τραπεζάκι που καρφώνουν στη μέση της πίτσας;» (και ακόμη δεν ξέρω σε τι μας χρειάζεται).

Η Φίλη – Μάνα Γη
Γυμνάζεται, δεν καπνίζει, δεν τρώει κρέας και λιπαρά. Γενικώς προσέχει και τι αέρα αναπνέει. Ανακυκλώνει – δεν πετάει απερίσκεπτα σε όποιο κάδο βρει τα χαρτιά της. Έχει κατοικίδιο και το προσέχει σαν τα μάτια της. Προλαβαίνει όλες της τις υποχρεώσεις, πάντα στην ώρα της. Μαγειρεύει, πλένει, είναι δούλα και κυρά. Σε εμπνέει να βελτιώνεις τον τρόπο ζωής σου, και αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων