• Αναζήτηση

Αντωνία Μπούζα :Διχασμός στην Πελοπόννησο με ευθύνη Νίκα

Οι κινήσεις πανικού, λόγω της εμφανούς απόρριψης από την κοινωνία της προσχηματικά αυτοδιοικητικής πρότασης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Νίκα , επιδεινώνουν το βαρύ κλίμα στην κοινωνία και διχάζουν αναίτια τους πολίτες.
Οι ανακοινώσεις της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κας.Σπυράκη, σχετικά με τη συγκρότηση των βουλευτικών ψηφοδελτίων σε νομούς της Πελοποννήσου, φυσικά δεν αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η προσπάθεια σύνδεσής τους, είναι το λιγότερο ατυχής και υποβολιμαία.
Στην αυτοδιοίκηση από τους πολίτες, επιλέγονται οι άξιοι, επιλέγονται οι αληθινοί, επιλέγονται όσοι αξίζουν να παραμείνουν στο τιμόνι των αυτοδιοικητικών δομών, όχι με κριτήριο ποιος είναι αρεστός στα κομματικά γραφεία και στις πρόσκαιρες συμμαχίες, αλλά ποιος είναι χρήσιμος στην κοινωνία και έχει να επιδείξει έργο , έχει προτάσεις, έχει όραμα και δεν βασίζει την πορεία του στα ψέματα και στη λάσπη εναντίον των αντιπάλων του.
Ας αναρωτηθούν οι πολίτες τι κομίζει στην Πελοπόννησο, ο κ.Νίκας και τι ο κ.Τατούλης.
Ποίος ο πολιτικός πολιτισμός και το όραμα για τον τόπο, τόσο του ενός όσο και του άλλου.
Στις εκβιαστικές μεθοδεύσεις, στις κορώνες περί προδοτών και στις προτροπές διαγραφών, που ωθούνται από τον κομματικό υποψήφιο, θα πρέπει να υπερισχύσουν οι ελευθερόφρονες φωνές που οδηγούν στην ομαλότητα, στη συνεννόηση, στην πρόοδο και στην ενότητα.
Ας σεβαστούν επιτέλους κάποιοι τη δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών.

Ροή Ειδήσεων