• Αναζήτηση

Αβάσταχτος ο πόνος του συζύγου της Αθηνάς: «Θεέ μου, δωσ’ μου δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας»

Συγκινεί ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς που βρήκε φρικτό θάνατο στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, καθώς ζητά δύναμη από τον Θεό για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής» του, όπως αναφέρει ο ίδιος, και να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους.

Αρνείται να συνειδητοποίησει το κακό που βρήκε την οικογένειά του και γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε». Μέχρι τότε δηλώνει πως θα μείνει ταγμένος στο να συνεχίσει το έργο της ανατροφής του παιδιού τους χωρίς εκείνη, αλλά με τον τρόπο που αυτή θα ήθελε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για εμένα εισαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρηστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρηστο μας όπως εσυ ήθελες , δεν θα σου πω αντίο αλλα Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σαγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Ροή Ειδήσεων