• Αναζήτηση

Αυτό είναι το καταραμένο τραγούδι που δεν πρέπει να τραγουδήσετε ποτέ στο καραόκε

Εάν είστε λάτρης του καραόκε ίσως δεν ξέρετε το κρυφό καταραμένο μυστικό του. Οκ, αστειευόμαστε αλλά σύμφωνα με αυτήν την – όχι και τόσο καινούργια θεωρία- το My Way του Φρανκ Σινάτρα είναι καταραμένο.

Το 2007, ένας άνδρας τραγουδούσε το τραγούδι στο San Mateo στις Φιλιππίνες, όταν ένας φρουρός τον αποκάλεσε δυνατά «παράφωνο». Όταν ο άνδρας συνέχισε να τραγουδά, ο φύλακας έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον. Από το 2000 έξι άτομα (ή δώδεκα σύμφωνα με άλλες πηγές) έχουν δολοφονηθεί στις Φιλιππίνες μετά (ή κατά) την εκτέλεση του τραγουδιού
Το παράξενο φαινόμενο έχει πλέον και όνομα («Μy way Killings» , ελληνιστί «Οι φόνοι του My way») και κάποιοι ιδιοκτήτες μπαρ έχουν αφαιρέσει το τραγούδι από τον κατάλογο των τραγουδιών που μπορεί κανείς να τραγουδήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καραόκε μπαρ στις Φιλιππίνες έχουν μια έτσι κι αλλιως βίαιη κουλτούρα. Οι θεωρίες πάντως αφθονούν ως προς το γιατί αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι φαίνεται να προκαλεί τέτοια βία. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι τυχαίο και συμβαίνει απλώς επειδή το τραγούδι παίζεται πολύ συχνά, ενώ άλλοι λένε ότι οι στίχοι ενισχύουν ένα «συναίσθημα αλαζονείας στον τραγουδιστή».

Όπως και να έχει εάν βρεθείτε στις Φιλιππίνες προτιμήστε τους Abba. Ή τα Spice Girls.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων