• Αναζήτηση

Αυξημένη η κίνηση στα κρεοπωλεία της Τρίπολης ενόψει Πάσχα (video)

Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον η αγορά με τους καταναλωτές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους και τους επιχειρηματίες – εμπόρους να είναι αισιόδοξοι για αυξημένους τζίρους.
Τη Μεγάλη Πέμπτη αυξημένη ήταν η κίνηση στα κρεοπωλεία της Τρίπολης ενόψει Πάσχα, με τους καταναλωτές να έχουν ήδη κάνει τις παραγγελίες τους.
Κάποιοι ήδη έχουν κάνει και τις αγορές τους, αφού αναμένεται να αναχωρήσουν για τα χωριά τους όπου και θα γιορτάσουν παραδοσιακά το Πάσχα με το σούβλισμα των αρνιών.
Όσον αφορά τις τιμές σε αρνί και κατσίκι, βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με κάποιες μικρές αυξήσεις που φτάνουν τα 0,50 λεπτά.

 

Ο κ. Δημήτρης Συψής μίλησε για τις τιμές, αλλά και για τις επιλογές των καταναλωτών.
Αυτές τις μέρες η κίνηση στο κατάστημα είναι αυξημένη, με τους καταναλωτές, να φροντίζουν για το πασχαλινό τους τραπέζι.
Παρά την οικονομική δυσχέρεια, αυτές τις μέρες ο κόσμος , θέλει το τραπέζι του να είναι γεμάτο, έχοντας ποικιλία.
Οι τιμές για το οβελία ξεκινούν από 12,50 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 13,50 ευρώ.
Τα παϊδάκια δεν θα κοστολογηθούν ξεχωριστά και θα έχουν την ίδια τιμή.
Φέτος υπάρχει μία ελάχιστη αύξηση στα 0,50 ευρώ η οποία οφείλεται στην χονδρική, αφού οι κτηνοτρόφοι και οι κρεοπώλες προσπάθησαν να κρατήσουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Από το Σάββατο του Λαζάρου έχουν γίνει παραγγελίες από καταναλωτές που έχουν έρθει από την Αττική για να κάνουν τις γιορτές τους στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου.
Στην αγορά της Αρκαδίας, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν ντόπια, ελληνικά αρνάκια για να σερβίρουν στο τραπέζι τους.
Ο κ. Δημήτρης Τσούκας, επίσης κρεοπώλης, αφού ευχήθηκε καλό Πάσχα, ανέφερε ότι αυτές τις μέρες πάντα υπάρχει κίνηση και οι καταναλωτές θέλουν να έχουν γεμάτο το τραπέζι τους.

Οι τιμές φτάνουν έως και τα 15,00 ευρώ το κιλό στο αρνάκι.
Το αρνάκι για σούβλα έχει την τιμητική του, είπε ο κ. Τσούκας, τονίζοντας ότι τα κρεοπωλεία θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν και τους καταναλωτές της τελευταίας στιγμής.
«Η δουλειά είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, όλη μέρα βρισκόμαστε στο κατάστημα»

Ροή Ειδήσεων