• Αναζήτηση

Δ. Λυμπεροπούλου: “να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ με το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας”

Η περιφερειακή παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος», αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας και το οποίο έχει εξελιχτεί σε ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ήδη από την Τετάρτη 10 Ιουνίου ζήτησε επίσημα συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων με πρώτο θέμα στην ατζέντα συζήτησης το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας.
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου επικοινώνησε μαζί μας συνεργάτης του υπουργού ο οποίος για το θέμα του ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας μας δήλωσε ευθαρσώς ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση!!!!!

Η Περιφερειακή μας Παράταξη και εγώ προσωπικά ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας και δεσμευόμαστε να πάρουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που είναι απαραίτητες, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων μερών, ώστε να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ με το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας.
Κάνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκομένους να σταματήσει ο εμφύλιος πόλεμος που μόνο ζημία μπορεί να κάνει στο ίδιο το προϊόν.

Κάνουμε έκκληση στους πολιτικούς να σταματήσουν επιτέλους να παίρνουν αποφάσεις με βάση την εκλογική τους περιφέρεια.
Το θέμα το οποίο αφορά άμεσα τουλάχιστον τους νομούς Μεσσηνίας Λακωνίας Αρκαδίας θα το φέρουμε προς συζήτηση και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ώστε να πάρουν όλες οι παρατάξεις θέση και κυρίως η Περιφερειακή Αρχή που οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες έχοντας θεσμικό ρόλο.
Τέλος τα σχετικά mail και τα στοιχεία των συνεργατών του υπουργού που επικοινώνησαν μαζί μας είναι στη διάθεση μας εφόσον μας ζητηθούν.

Δήμητρα Λυμπεροπούλου
Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης
«Πράσινη Πελοπόννησος»

Ροή Ειδήσεων