• Αναζήτηση

Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ο Πανθουριακός!

Στην απόφαση να μην κατέβει (!)  παρακαλώ στα μπαράζ  για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, προχώρησε ο Πανθουριακός, αν ο Δήμος Καλαμάτας, ή αυτός  έστω της Μεσσήνης δεν του δώσουν  – κάτι που αρνούνται ακόμη  – ένα από τα δημοτικά  στάδια  της Παραλίας  ή της Μεσσήνης,  αντίστοιχα!!!

Σε αυτή  την κίνηση  προχώρησε ο πρόεδρος  της ομάδας της Θουρίας Αγαθοκλής Χριστόπουλος με τον στενό  του συνεργάτη Γιάννη Φαβατά, μετά  την νέα άρνηση του Δήμου Καλαμάτας  για παραχώρηση, επαναλαμβάνουμε,  της Παραλίας,  ενώ λίγο  – πολύ  την ίδια  αντίδραση  και απόφαση  αναμένουν και  από τον Δήμο Μεσσήνης,  ξανά:

“Εμείς  στην στρούγκα της Μικρομάνης δεν παίζουμε πάλι. Το κάναμε,  πιέζοντας ολοι τους εμάς,  με την Κυπαρισσία,  όχι όμως  και τώρα. Δεν βάζουμε  με άλλα λόγια  εκ νέου  σε κίνδυνο  την ζωή των φιλάθλων που θα έρθουν να δούνε  τα παιχνίδια  μας και  την σωματική  τους  ακεραιότητα”, δηλώνει με αγανάκτηση  στο  Sportstonoto.gr  o Αγαθοκλής Χριστόπουλος,  που δείχνει να σημειωθεί απολύτως αποφασισμένος να το πράξει αυτό!

 

πηγή: Sportstonoto.gr

Ροή Ειδήσεων