• Αναζήτηση

Διακοπές ρεύματος στη Μεσσηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών του Δήμου Δυτικής Μάνης ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 11.11.2023 ημέρα Σάββατο.

  • Αρδευτικά στην περιοχή Πύργου Λεύκτρου από ώρα 09:00 έως 15:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών του Δήμου Καλαμάτας ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 13.11.2023 ημέρα Δευτέρα.

  • Περιοχή κοιμητηρίου Σπερχογείας από ώρα 08:00 έως 11:00.
  • Στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Κόντογλου Φ. & Β. Δράκου & περιμετρικά αυτών (Κ. Παρθένη, Λεϊκων, Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Αναργύρων, Νικηφόρου Λύτρα).

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει επίσης τους κατοίκους της παρακάτω περιοχής, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 14.11.2023 ημέρα Τρίτη.

  • Περιοχή Δολιανά Αβίας από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων