• Αναζήτηση

Δήμαρχος Καλαμάτας: απευθύνω έκκληση για λελογισμένη χρήση νερού το προσεχές διάστημα

Αγαπητοί συμπολίτες, εδώ και τρία 24ωρα όλος ο μηχανισμός του Δήμου Καλαμάτας, του Συνδέσμου Ύδρευσης και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, εργάζεται σκληρά και νυχθημερόν, κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες για να αντιμετωπιστεί το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε στην υδροδότηση της Καλαμάτας μετά την τεράστια βλάβη στη δεξαμενή του Πηδήματος.

Ήδη, η Καλαμάτα υδροδοτείται μέσω εναλλακτικής λύσης η οποία προκρίθηκε από τους υπεύθυνους τεχνικούς και μηχανικούς ενώ σήμερα τα ξημερώματα τα συνεργεία έδωσαν μάχη με το χρόνο προκειμένου να αντιμετωπιστούν διαρροές στο σύστημα, χωρίς να γίνει αισθητή στους πολίτες η διακοπή του νερού.

Η σκληρή προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος ενώ μεμονωμένα προβλήματα στην πόλη και τις κοινότητες αντιμετωπίζονται από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή και την κατανόηση και να σας απευθύνω έκκληση για λελογισμένη χρήση νερού το προσεχές διάστημα. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στην έκκληση αυτή και θα δείξετε την υπευθυνότητα που δείχνετε πάντα.

Ροή Ειδήσεων