• Αναζήτηση

Εκδήλωση πυροπροστασίας πραγματοποιήθηκε στο Αριοχώρι την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Με ενεργή συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024 εκδήλωση πυροπροστασίας στο κτίριο “Δαγρέ” στο Αριοχώρι.

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αριοχωρίου, μίλησαν ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Γιάννης Χάντζος, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας Τζίνα Μαραβά και ο επικεφαλής της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Μεσσηνίας Κώστας Βλαχονικολός.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βάσια Κωστοπούλου, ενώ χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ιάκωβος Περρωτής. Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή εκπαιδευτικής ταινίας – ενημέρωσης του κοινού για την προστασία από δασικές πυρκαγιές.

Ακολούθησε εκπαίδευση των εθελοντών της περιοχής στα μέσα πυρόσβεσης από το στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς σημειώνεται ότι ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αριοχωρίου έχει ομάδα ενεργών εθελοντών και δύο βυτία πυρόσβεσης.

Ροή Ειδήσεων