• Αναζήτηση

Ενημερωτική συνάντηση στο Αριοχώρι για την παραβατικότητα

Συνάντηση – ενημέρωση για θέματα που αφορούν την παραβατικότητα και τις έως σήμερα ενέργειες του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Αριοχώρι, παρουσία αιρετών του Δήμου και εκπροσώπων των Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου, Αναστάσιος Ηλιόπουλος, ο οποίος και ενημέρωσε για τις προηγηθείσες συσκέψεις σε μία εκ των οποίων συμμετείχε κλιμάκιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και τα συμπεράσματα αυτών.

Από τους παριστάμενους εκφράστηκε για ακόμη μία φορά ο έντονος προβληματισμός και η ανησυχία για την αύξηση των φαινομένων παραβατικής συμπεριφοράς σε περιοχές του Δήμου, εν αναμονή της υλοποίησης συγκεκριμένων μέτρων από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε συνέχεια σχετικής πρότασης του Προέδρου του Δ.Σ., -μεταξύ άλλων- θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση των Βουλευτών του νομού, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Ροή Ειδήσεων