• Αναζήτηση

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και παραγωγικές – τυποποιητικές μονάδες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και παραγωγικές – τυποποιητικές μονάδες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε την Ποτοποιία Καλλικούνη, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΣΥΚΙΚΗ», τον Α.Σ. «Ένωση Μεσσηνίας», την AGREXPO, την AGROVIM, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παπαδημητρίου, την εταιρεία «Ζυγούρης Αμαξώματα», το EXPRESS ΚΤΕΟ και την επιχείρηση ειδών υγιεινής Νίκας Α.Ε. Επίσης, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
Ο κ. Βασιλόπουλος, ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων και παρουσίασε πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με στόχο την στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και εν γένει της ανάπτυξης του Δήμου, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων