• Αναζήτηση

Έρευνα αποκαλύπτει το ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν σεξ την Πρωτοχρονιά

Φαίνεται πώς την ημέρα της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μόνο την ανταλλαγή δώρων! Όπως αποκαλύπτει έρευνα, ανήμερα της αλλαγής του χρόνου και παρά την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιδίδονται στο… σεξ!

Στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία προφυλακτικών SKYN, συμμετείχαν περίπου 5.000 άντρες και γυναίκες και διαπιστώθηκε ότι σχεδόν οι μισοί ήταν πολύ απασχολημένοι!

Δεδομένου ότι όλη αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα, η μουσική και τα δώρα δημιουργούν ένα πιο αγαπησιάρικο κλίμα, είναι λογικό οι άνθρωποι να κάνουν σεξ αλλά δεν παύουν να υπάρχουν κάποιες απορίες! Πότε βρίσκει χρόνο το ζευγάρι; Μιλάμε για γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο καθ’ οδόν για το σπίτι των πεθερικών ή το βράδυ όταν τα φώτα έχουν χαμηλώσει και όλοι έχουν πάει για ύπνο; Και τι γίνεται αν το σπίτι είναι γεμάτο καλεσμένους και συγγενείς που έχουν έρθει για τις διακοπές των Χριστουγέννων;

Και σε αυτή την απορία, η έρευνα μας δίνει την απάντηση. Φαίνεται πώς το 74% των ζευγαριών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κάνουν σεξ στο ντους ενώ το 64% στο αυτοκίνητο.

Φαίνεται ότι τελικά όντως ότι η Πρωτοχρονιά είναι η εποχή της αγάπης και του έρωτα!

Ροή Ειδήσεων