• Αναζήτηση

Έρρικα Πρεζεράκου: Η αδελφή της έγινε ξανά μητέρα, δυο χρόνια μετά την απώλεια της Αναστασίας – Η συγκινητική ανάρτηση

Η Έρρικα Πρεζεράκου έζησε μια πολύ δύσκολη απώλεια πριν δυο χρόνια όταν η ανιψιά της, Αναστασία έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια πολύ επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, σε ηλικία 7 ετών.

Δύο χρόνια μετά, οι γονείς της μικρής Αναστασίας χαμογελούν ξανά καθώς η Ξένια Πρεζεράκου αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί, τον γιο της. Η αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου με μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε την χαρμόσυνη αποκάλυψη.

«Σεπτέμβρης 2013. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των παιδιών στο σχολείο, σήμερα η Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες. Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν , να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά , δυο τραυματισμένους γονείς.

Anastasia Nomikou ήσουν πάντα εκεί, με υπομονή και συνέπεια. Κωνσταντίνα Νούσια ήσουν η δύναμη μας, ο καθοριστικός παράγοντας ώστε να μην δημιουργηθεί ακόμα μια τραυματική εμπειρία, σεβόμενη την κατάσταση και μπαίνοντας μπροστά σε κάθε δυσκολία. Σας ευχαριστούμε όλους που αυτή την στιγμή έχουμε στην αγκαλιά μας τον αδερφό της Αναστασίας» έγραψε η Ξένια Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tlife.gr: Όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι γυναίκες!

Ροή Ειδήσεων