• Αναζήτηση

Εβλεπαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε πατάρι καφετέριας και τους έπιασε η αστυνομία

Ιδιοκτήτης καφετέριας στη Θεσσαλονίκη και πέντε πελάτες παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε πατάρι όμως κάποιος του μαρτύρησε και επενέβη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας πήγαν στο κατάστημα για να το ελέγξουν. Διαπίστωσαν ότι η είσοδός του ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό να ανοίξουν την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα η πόρτα άνοιξε και βγήκαν έξω ο ιδιοκτήτης και οι πέντε θαμώνες.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους θαμώνες για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι ο βαθμός διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας ήταν μεγάλος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο τριάντα ημερών καθώς είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων