• Αναζήτηση

Εξοπλισμός αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Μεσσηνίας παρέλαβε σήμερα, 12/01/2023, στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, εξοπλισμό αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης από πλοία στα λιμάνια αρμοδιότητας του Λ.Τ.Ν. Μεσσηνίας, μέσω της επιτροπής παραλαβής, η οποία συγκροτήθηκε νόμιμα, από τον Πρόεδρο του, κο Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο. Ο εξοπλισμός αυτός, ο οποίος καθορίστηκε με την αρ. 02/10-02-2021 απόφαση του Λιμενάρχη Πύλου, θα εξυπηρετήσει τις περιοχές αρμοδιότητας του Λ.Τ.Ν. Μεσσηνίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πρόκληση περιστατικών ρύπανσης και αποφυγής εξάπλωσης αυτής.

Ο Πρόεδρος ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κο Παναγιώτη Νίκα, για την στήριξή του και την χρηματοδότηση της παραπάνω προμήθειας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης του ΛΤΝ Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επίσης ευχαριστεί την Οικονομική Επιτροπή της Π.Π. για την ομόφωνη, θετική απόφασή τους.

Θα ακολουθήσουν παρόμοιες ενέργειες από το Λ.Τ.Ν. Μεσσηνίας, προκειμένου να θωρακιστούν οι περιοχές αρμοδιότητάς του, να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η ανάπτυξη αυτών.

Ροή Ειδήσεων