• Αναζήτηση

First Dates: Ο Γιάννης από την Αμαλιάδα εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της Χριστίνας

Η Ζεν υποδέχτηκε τον Γιάννη και την Χριστίνα που έκαναν super εντύπωση ο ένας στον άλλο από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο First Dates.

Η Χριστίνα, μια πολύ όμορφη κοπέλα που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι των γνωριμιών από τη Γερμανία όπου μένει μόνιμα, καθώς ζει κι εργάζεται εκεί. Ψάχνει τον άντρα που θα την ακολουθήσει και θα αφήσει πίσω τη ζωή του στην Ελλάδα για να κάνει μια νέα αρχή μαζί της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν κρατήθηκε μόλις την είδε: «Μια μάνα θα χάσει το γιο της», είπε μόλις άκουσε και τις απαιτήσεις της Χριστίνας.

Το τυφλό ραντεβού της ήταν ο Γιάννης, ο οποίος αληθώρησε όταν την είδε: «Πω ρε φίλε τι ωραία γυναίκα! Έχει πάρα πολύ ωραίο χαμόγελο και βλέμμα. Με εντυπωσίασε», είπε ενθουσιασμένος ο Γιάννης. Ενώ και η Χριστίνα δεν ήταν αδιάφορη από την εμφάνιση του Γιάννη: «Η πρώτη μου εντύπωση ήταν WOW. Ωραίο παλικάρι».

Βέβαια πρέπει ο 28χρονος από την Αμαλιάδα να συνεχίζει να φλερτάρει με την 24χρονη και αφού ανακοινώσει όσα θέλει από μια σχέση. Οι δυο τους πάντως δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια για να φιλοξενήσει η Χριστίνα τον Γιάννη στη Γερμανία.

Η Χριστίνα συστήνεται στο First Dates:

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Γιάννης:

 

Πηγή: eidiseis.gr

Ροή Ειδήσεων