• Αναζήτηση

Γάιδαρος στην Αχαΐα εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού

Μια περίεργη ιστορία αναβιώνει στην Αχαΐα, σύμφωνα με το pelop.gr. Ένας 65χρονος κατηγορείται από την 70χρονια κουνιάδα του ότι την βίαζε επί δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 65χρονος απειλούσε με πριόνι την 70χρονη και την εξανάγκαζε να υποκύπτει στις ερωτικές ορέξειςτου. Το θύμα φοβόταν και ανεχόταν επί δύο χρόνια αυτή την κατάσταση, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την τελευταία φορά βρήκε το θάρρος και απομάκρυνε τον κουνιάδο της με την απειλή ενός δικού της πριονιού.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας τσακώνονταν κατά καιρούς για τα περιουσιακά στοιχεία του μακαρίτη συζύγου της γυναίκας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ένας γάιδαρος. Οι συγχωριανοί κάνουν λόγο για δύο φτωχά άτομα και στέκονται μακριά από τους κατά καιρούς τσακωμούς τους. Αρνούνται να παραστούν στο δικαστήριο σαν μάρτυρες κατηγορίας ή υπεράσπισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η κουνιάδα του ζήτησαν να διορισθούν οι δικηγόροι τους, γιατί αδυνατούν να τους πληρώσουν οι ίδιοι. Φυσικά, δεκτό έγινε το αίτημα μόνο του κατηγορούμενου, αφού εκ του νόμου δεν προβλέπεται διορισμός και για παράσταση της πολιτικής αγωγής.

 

Ροή Ειδήσεων