• Αναζήτηση

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

 Νεκροί εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης μία 42χρονη και ένας 38χρονος στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πτώματα φέρουν τραύματα από σφαίρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 38χρονος ήταν αστυνομικός και η 42χρονη η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του. Οι πρώτες πληροφορίες μεταφέρουν ότι ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και επέστρεψε σκοτώνοντάς την, πριν αυτοκτονήσει.

Ο 38χρονος, αστυνομικός στο επάγγελμα, αφαίρεσε τη ζωή της πρώην γυναίκας του με καραμπίνα, καθώς το υπηρεσιακό του όπλο του έχει αφαιρεθεί. Επρόκειτο για διοικητικό υπάλληλο.

Σύμφωνα και με την ΕΡΤ, αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα ενδεχόμενα που εξέταζε από την αρχή η αστυνομία ήταν αυτά της γυναικοκτονίας και της αυτοχειρίας.

Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100. Η Αστυνομία φέρεσαι να έφτασε στο σημείο έπειτα από κλήση περίοικου ο οποίος έκανε λόγο για πυροβολισμούς.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

Ροή Ειδήσεων