• Αναζήτηση

Καθαριότητα και το Πάσχα – Συνεχίζεται το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων και κάδων

Ανήμερα το Πάσχα 2024 και καθ’ όλη τη διάρκεια των Άγιων ημερών, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας θα εργαστούν προκειμένου να υπάρξει αποκομιδή απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε συνοικίες που δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας ενημέρωσε ότι την Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο θα γίνει αποκομιδή σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων με 12 απορριμματοφόρα, την Κυριακή του Πάσχα με 6 οχήματα, τη Δευτέρα του Πάσχα με 10 οχήματα και την Τρίτη (αργία Πρωτομαγιάς) 6 οχήματα, με στόχο η πόλη να διατηρηθεί καθαρή.

Επιπλέον, γίνεται έκκληση να μην γίνεται εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων ή φυτικών υπολειμμάτων, φαινόμενο που παρατηρείται σε περιόδους εορτών.

Ταυτόχρονα συνεργεία του Δήμου και εργολάβου, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Υπηρεσίας, προχωρούν σε πλύσιμο υπόγειων κάδων και σε «καλαθάκια» στον αστικό ιστό καθώς και σε εκτεταμένους καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων (πλατείες, πεζοδρόμους κ.λπ.).

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων