• Αναζήτηση

Κώστας Φραγκολιάς: «Να κόψουν τα επιδόματα στους νέους – Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές;»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση στους νέους. Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι αυτός είναι ο λόγος που οι 25χρονοι δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν.

Συνέχεια στις δηλώσεις του που αφορούν την ανεργία και τα επιδόματα στους νέους, έδωσε σήμερα ο παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς.

Ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν χθες για τα όσα δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ανέφερε: «Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

Αργότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».

Οι δηλώσεις περί επιδομάτων που συζητήθηκαν

Το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή το θέμα της ανεργίας, ανέφερε ότι για να λυθεί το πρόβλημα, μία λύση είναι η κυβέρνηση να κόψει τα επιδόματα στους νέους.

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα. Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν».

Ροή Ειδήσεων